Atelier & kantoor, Zwijndrecht, 2012-2014

Het kavel van een voormalig fietsenwinkel met woning is gelegen aan een lange, rechte, drukke straat, van waaruit in de verte de kathedraal van Antwerpen te zien is. De voorhuis werd volledig gesloopt, de werkplaats werd behouden. Het kavel is opgedeeld in 3 delen. Op het voorste deel, gelegen aan de straat, is op het gelijkvloers een garage voorzien en op de eerste en tweede verdieping een appartement. In het middelste deel bevindt zich de gerenoveerde werkplaats, die nu dienst doet als atelier met sheddaken. In het achterste deel is een kantoorruimte gerealiseerd die uitkijkt op een tuin. De taal van de sheddaken wordt herhaald in enkele ramen en daklichten die als uistekende volumes aan de hoofdvolumes zijn toegevoegd. De opdrachtgevers zijn grafische vormgevers. Waar IEA de hoofdvolumes bepaalde zorgden zij voor de afwerking en invulling van de uitstekende volumes en de interieurs.